Με μεταδιδόμενο νόσημα διεγνώσθη ο παπάς που κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη στη Μάνη

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του 57χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία 12χρονη στη Μάνη

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ο ιερέας, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως, υποβλήθηκε σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα. Από τα πρώτα στοιχεία ο ιερέας δεν γνώριζε ότι νοσούσε. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η 12χρονη δεν έχει μολυνθεί και χαίρει άκρας υγείας.

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει: «Ο μπαμπάς (σ.σ. εννοεί τον παπά) ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι ο… μπαμπάς το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς».

Αρνείται κάθε κατηγορία ο παπάς μέσα από την φυλακή

Ο παπάς που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στη Μάνη διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα λέγονται για αυτόν επαναλαμβάνοντας ότι την μικρή  «την είχε πειράξει» ο παππούς της.

Μιλώντας στο Star, υποστήριξε πως ουδέποτε πήγε να ασελγήσει σε ανήλικο παιδί, «έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε ήταν κορίτσια» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το παιδί έμεινε ενάμιση μήνα στο σπίτι, η μητέρα έπαθε νευρική κρίση και ειδοποίησα το κέντρο υγείας με την κόρη μου, παραδώσαμε το παιδί στην αστυνομία καθώς δεν έχω ούτε κηδεμονία ούτε επιμέλεια. Εμείς ειδοποιήσαμε το Χαμόγελο του Παιδιού. Αυτό το παιδί το έχουν μπλέξει, το έχουν βάλει, κατά 90% η μητέρα» γιατί από την πρώτη στιγμή μας είχε πει πως το είχε πειράξει σεξουαλικά ο παππούς του (ο πατέρας της μητέρας του)».

Επίσης διέψευσε την καταγγελία της μητέρας ότι τον είχε βρει μαζί με τη 12χρονη ημίγυμνους μία καλοκαιρινή μέρα (διαβάστε εδώ).

«Το περιέβαλα με στοργή και αγάπη, το διάβαζα να μάθει γιατί δεν είχε πάει ποτέ σχολείο. Είμαι 33 χρόνια ιερέας, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Δεν το χτύπησα ποτέ με ζώνη, δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, δεν μου αρέσει η βία και ειδικά σε ένα μικρό παιδί. Όταν η μητέρα βγήκε από το νοσοκομείο με πήρε τηλέφωνο και με παρακαλούσε επειδή δεν είχε πού να πάει, ήρθε μαζί με τον γιο της και έμεινε μαζί μου έως τον Αύγουστο του 2019. Επισκεπτόμασταν το παιδί, ο εισαγγελέας είχε ορίσει να έχουμε και τηλεφωνική επικοινωνία, τον Σεπτέμβριο του κάναμε τα γενέθλιά του».

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί όλα αυτά που αναφέρονται είναι αναληθή, ζητώ να διαλευκανθεί η αλήθεια από τη σεβαστή δικαιοσύνη» κατέληξε ο ιερέας.

Αφήστε μια απάντηση