Samsung Galaxy S11+: Θα έχει τεράστια οθόνη και νέα διάταξη κάμερας

Techblog.gr

Η Samsung αναμένεται στις αρχές του νέου έτους να ανακοινώσει τα τρία συνολικά Galaxy S11. Ένα βίντεο αποκαλύπτει renders της έκδοσης Galaxy S11+ παρουσιάζοντας τεράστια οθόνη στο μπροστινό μέρος καθώς και νέα διάταξη στην πολλαπλή κύρια κάμερα της πλάτης.

Κάμερα

Ας ξεκινήσουμε από την πλάτη του smartphone όπου συναντάμε μία σημαντική διαφορά τόσο σε εμφάνιση όσο και χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα CAD renders το Galaxy S11+ θα έχει ένα ορθογώνιο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία στο οποίο θα φιλοξενούνται πέντε συνολικά κάμερες. Από μία στην κάθε γωνία του τετραγώνου και μία κεντρικά.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Samsung θα ενσωματώσει για πρώτη φορά σε high-end flagship smartphone της, τον αισθητήρα των 108MP ως κύρια κάμερα σε συνδυασμό με μία νέα βελτιωμένη ultra wide, 3D ToF καθώς και δύο κάμερες για zoom εκ των οποίων η μία θα προσφέρει 2x optical zoom ενώ η άλλη 5x optical zoom με την χρήση περισκοπικών φακών. Κάπου ενδιάμεσα λέγεται ότι θα βρίσκεται και ένα σύστημα laser auto focus.

Οθόνη

Όσον αφορά την οθόνη τώρα η κύρια αλλαγή είναι η τοποθέτηση του punch hole στο κέντρο όπως ακριβώς έγινε και με τα Note 10 και Note 10+ στην περίπτωση αυτή όμως θα έχει μικρότερο μέγεθος. Επιπλέον, όπως είχε γίνει γνωστό μέσα από μία άλλη πηγή, τα Galaxy S11 θα είναι πέντε συνολικά και θα ενσωματώνουν μεγαλύτερα σε μέγεθος display. Το Galaxy S11+ λοιπόν αναμένεται να έρθει με μικρά bezel ενώ το display τύπου Infinity-O θα φτάνει τις 6.9 ίντσες.

Για τα νούμερα και μόνο, το S11+ θα μετράει 166.9 x 76 x 8.8 mm σε σύγκριση με το S10+ το οποίο έχει διαστάσεις 149.9 x 70.4 x 7.8 mm αλλά και το ακόμη μεγαλύτερο Note 10+ το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι και το μεγαλύτερο flagship smartphone της Samsung με διαστάσεις 162.3 x 77.2 x 7.9 mm.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το S11+ φημολογείται ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το απλό S11, καθώς τα χαρακτηριστικά του θα έχουν μεγάλες διαφορές με την απλή έκδοση.

 

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης