Black Friday 2019 στον Κωτσόβολο

Techblog.gr

Black Friday 2019 στον Κωτσόβολο

Συνεχίζοντας για 3η χρονιά το επιτυχημένο concept «Είχες και στο χωριό σου μπλακ φράιντεϊ», ο Κωτσόβολος μας ξαναγυρίζει σε ένα χωριό της Ελλάδας. Εκεί, ο Βρασίδας φτιάχνει μια μαύρη λίστα, όχι από αυτές που γνωρίζουμε, αλλά μια διαφορετική, ειδική για μπλακ φράϊντει περίσταση.

Ακόμα μια φορά η εταιρεία Κωτσόβολος, με τρόπο χιουμοριστικό παρουσιάζει τις ασυναγώνιστες προσφορές της για την περίοδο του Black Friday και είναι έτοιμη να δεχτεί τον κόσμο σε ένα από τα 95 καταστήματά της και το kotsovolos.gr.

Ευκαιρίες αγοράς υπάρχουν σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, από τις τηλεοράσεις, τα gadgets, τα smarthones, τα laptops, μέχρι και τις μεγάλες οικιακές συσκευές, τις μικροσυσκευές, τα κλιματιστικά και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, που είναι ήδη στη λίστα με τις καλύτερες black τιμές.

Με τη φετινή Μπλακ φράιντεϊ κάνει την εμφάνισή της και μία επιπλέον υπηρεσία που τα καταστήματα Κωτσόβολος θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους, την Pay Express. Πρόκειται για μία υπηρεσία που υλοποιείται πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Παράλληλα, με την υπηρεσία Collect @ Store οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, από τη στιγμή που έχουν κάνει την παραγγελία τους online, να παραλάβουν στο κοντινότερο κατάστημα που έχουν βρει διαθέσιμό το προϊόν.

Γι’ αυτό λοιπόν και ο Βρασίδας, λίγο πριν φύγει από το χωριό και κατευθυνθεί προς τον Κωτσόβολο για να αγοράσει προϊόντα τεχνολογίας, σε προσφορές που μόνο ο Κωτσόβολος προσφέρει, ρωτά τους συγχωριανούς του αν θέλουν να βάλουν κάτι στη λίστα του. Όπως είναι αναμενόμενο με τέτοιες προσφορές, σε αυτήν τη Μαύρη Λίστα, όλοι θέλουν να μπουν.

Δελτίο Τύπου

Techblog.gr

Απόστολος Τιγγερίδης