Πανσερραϊκός: Σοκ με Πέτρου, υπέστη ρήξη χιαστού

Πανσερραϊκός: Σοκ με Πέτρου, υπέστη ρήξη χιαστού

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όλων όσοι είδαν τον τραυματισμό του Στέφανου Πέτρου στο χθεσινό παιχνίδι του Πανσερραϊκού στη Χρυσούπολη με τον Νέστο αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος επιθετικός έδειξε ότι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ένα πραγματικό σοκ για τους «κόκκινους» που επισκιάζει τη μεγαλειώδη νίκη κόντρα στο Νέστο με 5-0. Ο Σερραίος ταλαντούχος επιθετικός που προερχόταν από εξαιρετικές εμφανίσεις σε μια προσπάθεια του να κάνει προβολή το πόδι του κόλλησε στο λασπωμένο τερέν και δυστυχώς σήμερα οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε επέμβαση το πρωί της Τετάρτης στο διαβαλκανικό ιατρικό κέντρο ενώ ο σοβαρός τραυματισμός του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του αφού θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και φυσικά η οικογένεια του είναι στο πλευρό του κι όλοι πιστεύουν ότι την επόμενη χρονιά ο Στέφανος θα είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας στη Football league.

Ο Στέφανος Πέτρου αγωνίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Πανσερραϊκό με πέντε συμμετοχές κι ένα γκολ στη Football league, 24 συμμετοχές κι 6 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα ενώ φέτος είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και τέσσερις συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδος.

Οι χιαστοί στον Πανσερραϊκό

Ο τραυματισμός του Στέφανου Πέτρου «ξύπνησε» δυσάρεστες μνήμες για παίκτες των «Λιονταριών» που είχαν περάσει την ίδια περιπέτεια όπως ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας την περίοδο 2017-18 στο φιλικό με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ που στέρησε από τους «κόκκινους» τα πολύτιμα γκολ του Σερραίου επιθετικού, του Σάκη Παντελιάδη (δύο φορές), του τερματοφύλακα Νίκου Ζαφειρόπουλου, του Κοσμά Χάβου, του Αλέκου Βάσου κ.α.

 

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης

Αφήστε μια απάντηση