Κέρκυρα: Ψηφιακή υπογραφή των δικηγόρων

Κέρκυρα: Ψηφιακή υπογραφή των δικηγόρων

Σε ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας επιβραβεύει τους συναδέλφους τους δικηγόρους για τη μεγάλη συμμετοχή τους στο σύστημα ψηφιακής υπογραφής.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Σύλλογό μας, αφού πετύχαμε πανελλήνιο ρεκόρ συμμετοχής στο σύστημα της Ψηφιακής Υπογραφής με 150 επί 304 εγγεγραμμένων Δικηγόρων.
Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 οι Δικηγόροι που απέκτησαν την ψηφιακή υπογραφή θα έχουν την δυνατότητα και το δικαίωμα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γραφείου τους και ενδεχόμενα από κάθε τύπου συσκευή, να κάνουν έλεγχο σε όλα τα Κτηματολόγια της Χώρας και να εκτυπώνουν οι ίδιοι διαγράμματα και αποσπάσματα και να καταθέτουν δικόγραφα σε ορισμένα (προς το παρόν) διοικητικά δικαστήρια (ΣτΕ, Διοικητικά Εφετεία). Προβλέπεται σύντομα το σύστημα αυτό να επεκταθεί σε όλες τις βαθμίδες των δικαστηρίων.
Ευχαριστούμε θερμά τις πάντα χαμογελαστές και ευγενείς υπαλλήλους του portal της ολομέλειας των Προέδρων Δ.Σ. κυρίες Σπυριδούλα Γούμενου και Τόνια Γονίδη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, και την 12ωρη καθημερινή σκληρή εργασία τους.
Όσοι συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν την Ψηφιακή Υπογραφή, ενημερώνουμε, ότι οι υπάλληλοι του Συλλόγου μας εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα, ούτως ώστε να χορηγήσουν ανά πάσα στιγμή ψηφιακή υπογραφή σε όσους δικηγόρους το επιθυμούν.

www.ert.gr

Μαρία Παγκράτη