Samsung Galaxy S11: Οι λόγοι που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία

Techblog.gr

Samsung Galaxy S11 Folded Periscope Camera

Η επόμενη γενιά smartphone της Samsung πλησιάζει όσο περνάει ο καιρός και σύμφωνα με πληροφορίες, η μπαταρία του Galaxy S11 θα διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τα smartphone της σειράς S10. Ο λόγος της αύξησης της ζωής της μπαταρίας κρύβεται στους πιο αποδοτικούς επεξεργαστές καθώς και την νέα γενιά OLED.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία Galaxy S11e, S11 και S11+ όπως φημολογείται ότι θα ονομάζονται θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 865 που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του 2020 ή τον Exynos 9830. Όσον αφορά την μπαταρία τώρα των Galaxy S11e, S11 και S11+ αναμένεται να έχει χωρητικότητα 3730mAh, 4300mAh και 5000mAh αντίστοιχα.

Μία άλλη πηγή υποστηρίζει ότι η Samsung έχει ξεκινήσει να προμηθεύεται από την ITM Semiconductor next-gen battery Protection Module Packages (PMP), τα οποία θα ενσωματωθούν στα Galaxy S11. Με την τεχνολογία PMP, το συνολικό μέγεθος της μπαταρίας του Galaxy S11 θα μπορούσε να μειωθεί έως και 57%, επιτρέποντας έτσι την τοποθέτηση μεγαλύτερων μπαταριών και αφήνοντας χώρο για άλλα εξαρτήματα. 

Πιθανόν, η Samsung να ακολουθήσει έναν ενδιάμεσο δρόμο, τοποθετώντας ελαφρώς μεγαλύτερες σε χωρητικότητα μπαταρίες αλλά και πολλαπλές κάμερες.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης