iPhone 11: Smart Battery Cases με dedicated camera button

Techblog.gr

Τα τρία ολοκαίνουργια iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, βρίσκονται στην αγορά περίπου δύο μήνες και η Apple μόλις ανακοίνωσε τις νέες Smart Battery Cases οι οποίες διαθέτουν ένα dedicated camera button. Οι θήκες έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό, αν εξαιρέσουμε το μεγαλύτερο cut out στην πάνω αριστερά γωνία της θήκης το οποίο θα φιλοξενήσει την διπλή ή τριπλή camera του iPhone ανάλογα με το μοντέλο.

Η Apple κράτησε την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης η οποία υπήρχε και στις θήκες που κυκλοφόρησαν πέρυσι και ταυτόχρονα, πρόσθεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο κουμπί το οποίο ανοίγει την κάμερα του κινητού, ακόμη και αν το smartphone είναι κλειδωμένο. Το κουμπί βρίσκεται τοποθετημένο στην κάτω δεξιά πλευρά της θήκης και το παρατεταμένο πάτημα του θα ξεκινήσει την καταγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας την νέα λειτουργία QuickTake.

Σύμφωνα με την Apple, τα Smart Battery Cases μπορούν να φορτίσουν τα iPhone 11 έως και 50% πράγμα που σημαίνει ότι η ίδια η θήκη έχει χωρητικότητα περίπου 2000mAh. Με αυτόν τον τρόπο το iPhone 11 θα κερδίσει λίγη επιπλέον ζωή όταν ταξιδεύετε και δεν έχετε κάποια πρίζα δίπλα σας για να φορτίσετε πλήρως την συσκευή.

Τέλος, οι θήκες κυκλοφορούν στα χρώματα άσπρο, μαύρο και ροζ και με κόστος $129.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης