Σημαντικό forum για τον τουρισμό από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τον τουρισμό και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, διοργανώνεται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ).

Πρόκειται για ένα Forum με θέμα «Τουρισμός + Nέοι Oρίζοντες» και γίνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με κύριο στόχο την ανάδειξη προοπτικών και τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργειών.
Το διήμερο της εκδήλωσης, από τις 12:30μμ έως τις 8:00μμ, οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούσουν ομιλίες διαπιστευμένων φορέων του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων διαφορετικής θεματολογίας και ειδικά happenings, να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα και τις τάσεις στην τουριστική αγορά, καθώς και να περιηγηθούν στην έκθεση ξενοδόχων και προμηθευτών του κλάδου.

Ομιλία του υπουργού

Στην κεντρική ομιλία του Σαββάτου με θέμα «Η σημασία του τουρισμού για την Ελλάδα: ευκαιρίες και προκλήσεις στο κατώφλι της νέας δεκαετίας», στις 18:30, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Θεοχάρης, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Γκερέκου, καθώς και εκπρόσωποι των προεδρείων των φορέων ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΣΕΤΕ.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, στις 17:30, για πρώτη φορά στο ίδιο πάνελ θα παρουσιαστούν το project του Ελληνικού και το master plan ΟΛΠ-Cosco. Στην ομιλία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, o Πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, ο κ. Δανηλάτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Lamda Development και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων ΟΛΠ – Cosco, κ. Δεμενόπουλος.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα tourism.sasm.gr

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και τις δύο ημέρες, και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη, στο Π. Ψυχικό (Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου).
Με την παράκληση για δημοσίευση.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, στο τηλ. 210 6756970 και στο info@sasm.gr.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του ΣΑΣΜ Forum

Τι είναι ο ΣΑΣΜ

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη (ΣΑΣΜ) ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός συνδετικού κρίκου μεταξύ συμμαθητών που φοίτησαν στη Σχολή Μωραΐτη από την ίδρυση της έως και σήμερα.

Μέσω ποικίλων εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων ο σύνδεσμος στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής και αλληλέγγυας κοινότητας αποφοίτων, η οποία ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των μελών της και συμβάλει στην εδραίωση του Συνδέσμου ως φορέα με διακεκριμένο ρόλο στις επιστήμες, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Στόχος είναι ένας Σύνδεσμος Αποφοίτων ο οποίος προσφέρει στην κοινωνία, υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο του Σχολείου και ενώνει όλες τις γενιές των αποφοίτων.

Αφήστε μια απάντηση