Εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας

Εγκαινιάστηκαν το Σάββατο τα νέα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας σε διαμέρισμα της οδού Τ. Οικονομάκη με Γκλαβάνη. Συγκινημένη, εξέφρασε την ικανοποίησή της που μετά από οκτώ χρόνια, ο σύλλογος βρήκε στέγη, η πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Ιωάννου.:»Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα των καρκινοπαθών. Θέλουμε όλη την Πολιτεία κοντά μας κι έχουμε μεγάλα όνειρα. Αυτός ο χώρος είναι δωρεά του Χρ. Μπακόπουλου και έχει να μας προσφέρει και να μας κάνει και μεγαλύτερες δωρεές».

Η Πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης τον ευεργέτη Χαράλμπο Τσιμά που πάντα τους βοηθά. Ανέφερε ότι ο σύλλογος αριθμεί πλέον 450 μέλη αλλά πολλοί δεν εμφανίζονται διότι δύσκολα παραδέχεται κάποιος ότι είναι καρκινοπαθής. «Πρέπει όλοι οι καρκινοπαθείς να μάθουν τι δικαιώματα έχουν κι έχουμε πολλά δικαιώματα. Να έρθουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να βοηθήσουν το σύλλογο».

Να σημειωθεί ότι στους χώρους των νέων γραφείων, υπάρχουν περούκες, όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί και για πρώτη φορά μέσα στο χώρο υπάρχουν και δημιουργίες για το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο ευεργέτης της πόλης Χαρ. Τσιμάς ευχήθηκε υγεία σε όλους κι όπως είπε «είναι από τις πιο ευλογημένες στιγμές, όταν βλέπω ότι συνάνθρωποι κάνουν τις θεραπείες τους σε ανθρώπινες καταστάσεις. Αξίζει τον κόπο όλοι μας, να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας που πονάνε και να είμαστε δίπλα τους και να τους δίνουμε ελπίδα για τη ζωή».

www.ert.gr

ertweb