Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη και η μάνα της που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Με τον ποιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην αναζήτηση της μητέρας με  και της 17χρονης κόρης της που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη στις 8 Νοεμβρίου.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές εντός του αυτοκινήτου που στο οποίο επέβαιναν σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χλμ Κατερίνης -Ελασσόνας.

Το μπλε αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone της Αστυνομίας, στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων. Χαρακτηριστικό του πόσο απόκρυμνο είναι το σημείο είναι ότι το drone έφτασε σε βάθος 105 μέτρων και μόνο τότε ήταν ορατό ένα τμήμα του αυτοκινήτου.

Ο πρόεδρος στο Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” μόλις μεταδόθηκε η τραγική είδηση.

«Μέσα μου με τρώει ένας θυμός και ένα γιατί. Γιατί όλη αυτή η κινητοποίηση δεν έγινε την πρώτη μέρα; Περιμέναμε 8 με 9 ημέρες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος» είπε ο κύριος Γιαννόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε: «Μπορεί το τραγικό συμβάν να συνέβαινε ακόμα και να υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση, όμως εδώ χάθηκε χρόνος και ίσως τα θύματα να πέθαναν γι’ αυτό το λόγο. Έχουν γίνει και στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά. Θυμάμαι περίπτωση με ένα παιδί που ήταν ζωντανό επί 8 ώρες και οι διαδικασίες ξεκίνησαν μετά από τρεις μέρες».

Αφήστε μια απάντηση