Μυτιλήνη: Τρία παιδιά ξεκοίλιασαν γατάκι…

Ένα ακόμα ακραίο περιστάτικό κακοποίησης συνέβη στη χώρα μας. Αυτή τη φορά πιο συγκεκριμένα έγινε στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα της Μυτιλήνης, όπου τρεις ανήλικοι πήραν μαχαίρι και ανοιξαν την κοιλιά του δυστυχου ζώου, με τη δικαιολογία ότι ήθελαν να δουν εάν έχει μωρά η κοιλιά του…

Για καλή τύχη του ζώου, ένας κύριος κατάφερει να τους πάρει το γατάκι από τα χέρια και να το μεταφέρει εσπεσμέυνα σε κτηνιατρείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από χθές το απόγευμα.

Παρακάτω διαβάστε την ανάρτηση που έκανε η ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ για το περιστατικό κακοποίησης:

Σήμερα 14/11.2019 και περί ώρα 15:00, ο κος Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκιγν του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: “Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά”. Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν… ξεκοιλιάσει. Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κος Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου – Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά προφανώς οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και αύριο το πρωί θα κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφόρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

Αφήστε μια απάντηση