Θα συνεχίσει κανονικά το Netflix στις παλιές τηλεοράσεις Samsung Smart TV στην Ευρώπη

Techblog.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψε η πληροφορία ότι κάποια παλαιότερα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung Smart TV θα σταματήσουν να υποστηρίζουν το Netflix από τον ερχόμενο Δεκέμβριο λόγω τεχνικών περιορισμών. Η Samsung απάντησε επίσημα για αυτό το γεγονός και ρίχνει το μπαλάκι στο Netflix.

Όποιος και αν ευθύνεται το σημαντικό είναι ότι αυτοί που επηρεάζονται από αυτή την διακοπή της υποστήριξης θα είναι σύμφωνα με την Samsung καταναλωτές που έχουν αγοράσει μοντέλα τηλεοράσεων από τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δηλαδή κάτοικοι αυτών των χωρών, εκτός αν έχει φέρει από εκεί στην Ελλάδα κάποια Samsung Smart TV που αγοράσατε το 2010 ή το 2011.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα από το Netflix που αναφέρει τις συσκευές που υποστηρίζονται επίσημα και ανά κατηγορία netflix.com/compatibledevices.

Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της Samsung την οποία έλαβε και το Techblog:

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2019 – Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης