Παρεμβαίνει το ΕΣΡ για τον σχολιασμό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Ο άτοπος και λανθασμένος χειρισμός της εκπομπής Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και φέρνει αντίδραση του ΕΣΡ.

Μια εβδομάδα μετά την τραγική διαχείριση του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης-επίθεσης σε φοιτήτρια του ΑΠΘ από τον Γιώργο Λιάγκα και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής, ήρθε η στιγμή για να παρέμβει επιτέλους το ΕΣΡ. Παρά το γεγονός πως τόσο ο Λιάγκας όσο και οι υπόλοιποι ζήτησαν συγγνώμη, το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό για να περάσει έτσι.

Οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές στα social media, όπως πολλές ήταν και στην ειδική φόρμα που έχει το ΕΣΡ στην ιστοσελίδα του για καταγγελίες. Αν και πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν θα χρειαζόταν καμία καταγγελία για να επιβληθεί το ανώτατο όργανο επιβολής στην ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν το πόσο αργά ενεργεί σε τόσο σοβαρές περιπτώσεις και πόσο υποκριτική αντιμετώπιση έχει προς την ελληνική τηλεόραση, το ΕΣΡ θα εξετάσει το υλικό μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης και θα συντάξει ένα υπόμνημα, στο οποίο θα αναφέρεται λογικά και μια ποινή προς το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Στο κανάλι του Φαλήρου, επίσης δεν επέδειξαν τα πρέποντα αντανακλαστικά μετά τη συγκεκριμένη εκπομπή και έφτασε το Σαββατοκύριακο και η Δευτέρα για να γίνουν συστάσεις προς τα μέλη της εκπομπής και να εξηγηθεί πως είναι η τελευταία φορά που ανέχονται κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση