OnePlus 8: Πρωτότυπο εντοπίστηκε στην Κίνα και φωτογραφήθηκε

Techblog.gr

Τα OnePlus 7T και 7T Pro βρίσκονται περίπου δύο μήνες στην αγορά, ωστόσο οι πληροφορίες για το επόμενο OnePlus 8 έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν. Σήμερα, μία φωτογραφία του OnePlus 8 που εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στην Κίνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποκαλύπτοντας τον σχεδιασμό και μερικά χαρακτηριστικά του smartphone.

Το προηγούμενο διάστημα είχε κυκλοφορήσει μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία το OnePlus 8 θα έχει punch-hole σε μία από τις γωνίες του front panel, δεν γνωρίζουμε όμως αν θα συμβεί το ίδιο και το OnePlus 8 Pro. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Εκτός από το front panel υπάρχει και μία φωτογραφία της πλάτης στην οποία εντοπίζουμε τον διαφορετικό σχεδιασμό της κάμερας με το OnePlus 7T. Η OnePlus όμως δεν έχει αλλάξει πραγματικά κάτι στον σχεδιασμό της κάμερας αφού τα υπόλοιπα smartphone υιοθετούν την κάθετη τοποθέτηση της κάμερας στο κέντρο της πλάτης. Επιπλέον, στην πλάτη του smartphone αναγράφεται και η τεχνολογία 5G.

Φτάνοντας προς το τέλος, να σημειώσουμε ότι αυτές οι φωτογραφίες του OnePlus 8 είναι από ένα πρωτότυπο που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτός θα είναι ο σχεδιασμός του τηλεφώνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επόμενη σειρά της OnePlus ίσως κυκλοφορήσει τον Μάιο ενώ άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι τα smartphone θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης