Pocophone F2: Θήκες της Spigen προδίδουν τον σχεδιασμό του

Techblog.gr

Η Spigen είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες και κατασκευάζει θήκες για μία μεγάλη γκάμα από smartphone και αρκετές φορές έχουμε δει από την εταιρεία να προδίδει τον ερχομό smartphone ή τον σχεδιασμό τους. Μία ακόμη περίπτωση αποτελεί και η κυκλοφορία μερικών φωτογραφιών για θήκες οι οποίες απευθύνονται στο Pocophone F2.

Πιο συγκεκριμένα οι θήκες, Liquid Crystal και Rogged Armor περιελήφθησαν στον κατάλογο της εταιρείας. Οι θήκες όμως φαίνεται πως έχουν προσαρμοστεί πάνω στα Redmi K20 και K20 Pro ή Mi 9T και Mi 9T Pro.

Αυτό που συμπεραίνουμε είναι πως το Pocophone F2 θα έχει ίδιο σχεδιασμό με τα Redmi K20. Μήπως λοιπόν το Pocophone F2 θα κυκλοφορήσει ως μία νέα παραλλαγή της σειράς K20; Αυτή η πληροφορία όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Άγνωστα παραμένουν και τα χαρακτηριστικά του smartphone καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια πληροφορία η οποία να τα αποκαλύπτει. Πιθανόν, όμως όταν κυκλοφορήσει αυτό το smartphone να ενσωματώνει τον Snapdragon 855+ ή τον Snapdragon 865. Αυτό εξαρτάται από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης