Novartis: Για πολιτικό πρόσωπο φέρεται να μίλησε ο Π. Πικραμμένος (video)

Στη Βουλή διαβιβάστηκε αμελλητί η κατάθεση που έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μίλησε για ανάμιξη πολιτικού προσώπου στους χειρισμούς που έγιναν κατά τη διάρκεια της έρευνας. H Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο, συνεδριάζει εκ νέου την Τρίτη με την αντιπαράθεση να διατηρείται σε υψηλούς τόνους.

Η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το ρόλο Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Novartis και την εξαίρεση Τζανακόπουλου- Πολάκη, συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους.

Tην ίδια ώρα ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος χαρακτηρίζει μυθεύματα τα όσα καταλογίζει σε βάρος του η Ελένη Ραϊκου.

«Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας» είπε.

Η τελευταία συνεδρίαση της Προανακριτικής δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ οι έντονοι διάλογοι μεταξύ στελεχών των δύο κομμάτων μεταφέρθηκαν και στα κοινωνικά δίκτυα.

«Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου…» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη. 

«Γεωργιάδη!!!! Έλα να μας βγάλεις απο την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα!!!
Άντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις …. ΟΥΣΤ !!» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Εν τω μεταξύ, πηγές της Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι η τοποθέτηση Σ. Λάππα εκφράζει τις απόψεις που ακούγονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συλλογική απόφαση για την ώρα.

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.gr

Κων/να Βαλαούρα