Samsung Galaxy S10 Lite: Θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το S10+

Techblog.gr

Samsung Galaxy S10 Lite Full Specs

Η Samsung κυκλοφόρησε τον Μάρτιο τα τρία Galaxy S10 με κορυφαίο το S10+ το οποίο ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 4370mAh. Ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός αναμένεται να ανανεώσει την σειρά με τον ερχομό του Galaxy S10 Lite και σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh.

Την πληροφορία αυτή διέρρευσε ο Βραζιλιάνικος φορέας πιστοποίησης Anatel και αν η διαρροή επιβεβαιωθεί το S10 Lite θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία σε σχέση με το S10+. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το κορυφαίο smartphone της σειράς αν λάβουμε υπόψιν όλα τα S10 είναι το S10 5G, το οποίο ενσωματώνει επίσης μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh, ωστόσο αυτό δεν κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το Samsung Galaxy S10 Lite θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 και κάμερα τριπλής διάταξης. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου παραμένουν άγνωστα ωστόσο ίσως δούμε ένα Super AMOLED display στις 6,7 ίντσες σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Όσον αφορά τις κάμερες το Galaxy S10 Lite θα μπορούσε να ενσωματώνει μία κυρία κάμερα στα 48MP, μία στα 12MP wide και μία στα 5MP depth. Η front facing camera ίσως ανέρχεται στα 32MP και πληροφορίες λένε ότι θα κρύβεται σε ένα waterdrop notch ή punch hole.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Galaxy S10 Lite εμφανίστηκε στο Geekbench και είναι πιο δυνατό από το S10e.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης