OnePlus Phone Piano: Είναι κατασκευασμένο από 17 OnePlus 7T Pro

Techblog.gr

OnePlus Phone Piano

Πριν αρκετό καιρό η OnePlus είχε αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με την τεχνολογία των foldable smartphones. Αντιθέτως, η εταιρεία είπε ότι ετοιμάζει μία έξυπνη τηλεόραση, την OnePlus TV, και ότι θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη διαφόρων προϊόντων. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι θα δημιουργούσε ποτέ ένα πιάνο, το οποίο ονομάζεται OnePlus Phone Piano και θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Το OnePlus Phone Piano

Η κατασκευάστρια σχεδίασε μία ειδική βάση η οποία μοιάζει με πιάνο και αντί για πλήκτρα έχει 17 OnePlus 7T Pro τοποθετημένα στη σειρά. Κάπως έτσι δημιούργησε το OnePlus Phone Piano το οποίο έχει στόχο να αποδείξει ότι η Fluid Display 90Hz της εταιρείας, σε συνδυασμό με τις ισχυρές επιδόσεις των smartphones της μπορούν να κάνουν τα πάντα να λειτουργούν “super smoothly”.

Η εταιρεία είχε κάνει tease το Phone Piano μία ημέρα πριν, δημοσιεύοντας μία παράξενη φωτογραφία. Κάποιοι χρήστες τόνιζαν ότι στην οθόνη ενός εκ των OnePlus 7T Pro υπάρχει η φράση “Nice try.” ως απάντηση σε όσους προσπαθούσαν να μαντέψουμε περί τίνος πρόκειται. Τελικά, ήταν ένα πιάνο.

OnePlus Phone Piano

Το OnePlus Phone Piano θα ταξιδέψει ανά την Ευρώπη, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ και το Ελσίνκι. Κάθε δεύτερη ημέρα η εταιρεία θα πραγματοποιεί μία συναυλία στην οποία θα παίζει ο πιανίστας Karim Kamar. Επιπλέον, όσοι παρευρεθούν στις συναυλίες αυτές θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πιάνο της OnePlus.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος