Κομοτηνή:Η Ελπίδα Βόγλη μεταξύ των πρώτων 31 μελών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Κομοτηνή:Η  Ελπίδα Βόγλη μεταξύ των πρώτων 31 μελών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. κυρία Ελπίδα Βόγλη είναι μεταξύ των πρώτων 31 μελών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», την οποία παρουσίασε ο Πρωθυπουργός σε πανηγυρική εκδήλωση στην Βουλή την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος.

Έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» της οποίας προεδρεύει η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, θα είναι η οργάνωση των εκδηλώσεων για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.
Στα μέλη της η Επιτροπή περιλαμβάνει κορυφαίους πανεπιστημιακούς από την Αμερική και την Αγγλία, Έλληνες καθηγητές του εξωτερικού, μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, επιφανείς ιστορικούς -μεταξύ των οποίων και η κυρία Βόγλη-, πολιτικούς και κοινωνικούς επιστήμονες, οικονομολόγους, εκπροσώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, ερευνητές, πρεσβευτές της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας Καθηγητής ΕμΒαρβούνης, με μήνυμα που κοινοποίησε στα μέλη του Τμήματος, συνεχάρη την κυρία Βόγλη για τον ορισμό της ως μέλους της Επιτροπής, και την ευχαρίστησε διότι ο ορισμός της, πέρα από προσωπική της επιτυχία αποτελεί και επιτυχία του Τμήματος.
Ο Πρύτανης Καθηγητής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης επικοινώνησε με την κυρία Βόγλη και τη συνεχάρη θερμά για τον ορισμό της ο οποίος τιμά το Τμήμα και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και αποτελεί επιβεβαίωση του αξιόλογου και διακεκριμένου επιστημονικού δυναμικού του, και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της στην Επιτροπή.

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου