Ηράκλειο | Συνελήφθησαν δυο 20χρονοι για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 400 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν, χθες (01.11.2019) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο 20χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (01.11.2019) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσία πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας 20χρονος να παραλαμβάνει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από τον άλλο 20χρονο, από οικία-καβάντζα την οποία χρησιμοποιούσε ο δεύτερος και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες και ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 452,1 γραμμάρια κάνναβης και
  • ζυγαριά ακριβείας

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση