Κάνω tutorial στη μαμά Techblog σε skype call: Essential Kit Ασφάλειας smartwatt της WATT + VOLT

Techblog.gr

Πήρα, που λέτε, τη μάνα μου σε skype call να της κάνω tutorial για τη χρήση ενός app. Τι φαντάζεστε ότι έγινε; Ευτυχώς το app της smartwatt από τη WATT + VOLT είναι πανεύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση και μας πήρε μόνο λίγα λεπτά! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι χάρη στο Essential Kit Ασφάλειας smartwatt οι γονείς μου μπορούν πλέον να έχουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών τους και εγώ το κεφάλι μου ήσυχο.

Τώρα, μένουμε όλοι στη Smartstreet, τον δρόμο με τους πιο έξυπνους κατοίκους ever! Δες πως!

Τι μου προσφέρει το Essential Kit Ασφάλειας Ι;

Το Essential Kit Ασφάλειας Ι, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την προστασία, κι όχι μόνο, του σπιτιού σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Με την καρδιά του συστήματος, το gateway, οι «έξυπνες» συσκευές που το «αγκαλιάζουν», σε συνδυασμό με την Υπηρεσία smartwatt, σας παρέχουν άπειρες δυνατότητες όπως:

Με τον Έξυπνο Αισθητήρα Πόρτας/Παραθύρου θα νιώσετε ασφάλεια καθώς έχετε τον έλεγχο τόσο σε απρόσμενα ανοίγματα πόρτας ή παραθύρου καθώς και σε απρόσμενες επισκέψεις ανά πάσα στιγμή. Έτσι, σε πιθανή παραβίαση λαμβάνετε ειδοποιήσεις και ενεργοποιούνται άλλες επιθυμητές «έξυπνες» συσκευές. Κατάλληλο για κάθε πόρτα και παράθυρο.

Όταν ο Έξυπνος Αισθητήρας Κίνησης, ανιχνεύσει κάποια κίνηση, ειδοποιείστε στο smartphone σας και παράλληλα το φωτιστικό που είναι συνδεδεμένο με την Έξυπνη Πρίζα ανάβει για να προειδοποιήσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

Με το Έξυπνο Πλήκτρο Έκτακτης Ανάγκης, είστε ασφαλείς εντός και εκτός σπιτιού, αφού με το πάτημα του πλήκτρου θα ειδοποιηθούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα ενεργοποιηθούν άλλες “smart” συσκευές. Μάθε περισσότερα για το Essential Kit Ασφάλειας I εδώ.

Πώς να κάνω «έξυπνες» τις συσκευές μου;

Με την πρωτοποριακή υπηρεσία smartwatt, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και τη διαχείριση των έξυπνων συσκευών του σπιτιού σας, από όπου κι αν βρίσκεστε. Ανακαλύψτε τρόπους για να είναι ασφαλές και άνετο το σπίτι σας, διευκολύνοντας παράλληλα την καθημερινότητά σας. Μέσω της υπηρεσίας έχετε τη δυνατότητα να συνδέετε ηλεκτρικές συσκευές και να τις κάνετε “έξυπνες” με μία κίνηση, να ελέγχετε τους χώρους σας προστατεύοντάς τους από ανεπιθύμητες κακόβουλες ενέργειες, να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας.

Με την υπηρεσία smartwatt ο έλεγχος του σπιτιού σας γίνεται παιχνίδι και ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα, χρόνο και ενέργεια. Δημιουργήστε όσους κανόνες χρειάζεστε, προγραμματίστε αλληλεπίδραση μεταξύ των «έξυπνων» συσκευών, φτιάξτε σενάρια «Είμαι σπίτι», «Είμαι Εκτός Σπιτιού», «Είμαι Διακοπές» με διαφορετικούς κανόνες το καθένα!

Για όλες τις «έξυπνες» συσκευές χάρις την υπηρεσία σας έρχονται ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στο κινητό, στο tablet ή στον υπολογιστή σας. To smartwatt, είναι η μοναδική υπηρεσία που συνδυάζει όλες τις “έξυπνες” συσκευές μεταξύ τους σε μια μόνο εφαρμογή. Μάθε περισσότερα για το smartwatt εδώ.

Δείτε το «κανονικό» tutorial

Δείτε πώς θα εγκαταστήσετε το Gateway

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης