Honor Band 5i: Φορτίζει με βύσμα USB, έχει αυτονομία 9 ημέρες και αισθητήρα SpO2

Techblog.gr

Honor Band 5i Official

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην Κίνα, η Honor παρουσίασε το Honor 20 Lite Youth Edition και το νέο fitness tracker Honor Band 5i. Ουσιαστικά, το smartband είναι μία ανανεωμένη έκδοση του Band 5 με κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Το Honor Band 5 διαθέτει έναν μοναδικό φορτιστή με τον οποίο φορτίζει μόνο το συγκεκριμένο smartband. Ωστόσο, η εταιρεία εξόπλισε το Honor Band 5i με βύσμα USB, έτσι η φόρτιση του smartband μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας διαθέτει θύρα USB.

Honor Band 5i Official

Πέρα από αυτήν τη μεγάλη αλλαγή, το Band 5i έχει 0,96 ιντσών TFT έγχρωμη touchscreen οθόνη με ανάλυση 80×160 pixels και capacitive home button. Η οθόνη επιτρέπει την προβολή 30 χαρακτήρων ταυτόχρονα και διαθέτει μία τεράστια συλλογή με watchfaces.

Επιπλέον, το Honor Band 5i υποστηρίζει την αναπαραγωγή μουσικής, την προβολή ειδοποιήσεων, την παρακολούθηση της άσκησης, του ύπνου, του καρδιακού παλμού και των επιπέδων SpO2 στο αίμα.

Η μπαταρία του Band 5i έχει χωρητικότητα 91mAh και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι προσφέρει στο smartband αυτονομία από 7 έως 9 ημέρες. Επίσης, η Honor αναφέρει ότι το smartband έχει αντοχή στο νερό μέχρι 50 μέτρα βάθος.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Honor Band 5i θα γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα Meteorite Black, Olive Green, και Coral Pink. Η τιμή του θα είναι στα CYN 159 ή 20€ και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα την 1η Νοεμβρίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η εταιρεία θα διαθέσει το smartband σε άλλες αγορές.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος