Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία για παράνομες πράξεις

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία για παράνομες πράξεις

-Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 48 ετών, αντίστοιχα, διότι όπως προέκυψε, την 21.10.2019 στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και -2- κυνηγετικά όπλα. Σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -95- φυσίγγια και τα ανωτέρω κυνηγετικά όπλα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 2/3.9.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 38, 32, 21 και ανήλικος, για κλοπή τροχοφόρου, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Συνελήφθη στο Βραχάτι Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 44χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.

-Συνελήφθη, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

www.ert.gr

Πέγκη Μπρούσαλη