Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου Ρεθυμνιώτη

Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου Ρεθυμνιώτη

Ένα ασύλληπτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στο Ρέθυμνο μετά την εύρεση της σορού ενός 33χρονου στην αποθήκη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρούσε στον εθνική οδό Ρεθύμνου – Αρκαδίου λίγο έξω από το χωριό Λούτρα. Ο νεαρός άνδρας, παντρεμένος μόλις τον περασμένο Ιούνιο, βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Η σορός του εντοπίστηκε περίπου στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, ενώ το θύμα δεν πρέπει να ήταν νεκρό για περισσότερο από 10 – 15 λεπτά.

Ο πυροβολισμός φαίνεται πως έχει γίνει εξ απολύτου επαφής και η σφαίρα έχει χτυπήσει κοντά στη δεξιά κροταφική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η σφαίρα προήλθε από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, το οποίο βρέθηκε στα πόδια του, ενώ είναι άγνωστο αν ανήκε στο θύμα. Αν και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο 33χρονος αυτοκτόνησε, δύο δεδομένα περιπλέκουν την κατάσταση.

Η οικογένειά του υποστηρίζει με σθένος ότι πρόκειται για δολοφονία. Σ’ αυτή την εικασία οδηγεί κυρίως το γεγονός ότι ο νεαρός άνδρας απενεργοποίησε λίγο πριν το τέλος του, τις κάμερες που κατέγραφαν εικόνα εντός του καταστήματος. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας Αντώνης Βουλγαράκης, το θύμα έκλεισε τις κάμερες οι οποίες δεν κατέγραψαν την επίμαχη στιγμή. «Υπήρχε κάμερα με καταγραφικό υλικό, η οποία δεν έχει καταγράψει το επίμαχο δεκάλεπτο. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του θύματος το οποίο φαίνεται στην κάμερα να βγάζει την παροχή και να κλείνει την καταγραφική συσκευή» εξήγησε στο newsit.gr ο κ. Βουλγαράκης.

Τι έκαναν δύο άνδρες στο βενζινάδικο;

Το μυστήριο εντείνει ακόμη περισσότερο η παρουσία δύο ανθρώπων στο πρατήριο που διατηρούσε το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υλικό που πρόλαβαν να καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας δεν φαίνεται να υπήρξε οποιοσδήποτε διαπληκτισμός. Ωστόσο ένα από τα δύο άτομα φαίνεται να παρέμεινε στον χώρο για πάνω από μία ώρα. Πάντως είναι άγνωστο το τι μπορεί να συζήτησαν οι άνδρες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο κατάστημα, αφού οι κάμερες δεν καταγράφουν ήχο.

«Σε κάθε περίπτωση η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία και επιμένει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το παιδί της» επεσήμανε ο συνήγορος ο οποίος πρόσθεσε ότι από το σημείο της τραγωδίας έχουν κατασχεθεί αντικείμενα προκειμένου να εξεταστούν, ενώ έχει ληφθεί από το θύμα γενετικό υλικό για περαιτέρω εξέταση και από τους δύο άνδρες που εμφανίζονται στο υλικό των καμερών ασφαλείας δείγματα από τα χέρια τους.

Δεν φαινόταν να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Σύμφωνα με τον Αντώνη Βουλγαράκη το πρωινό πριν την τραγωδία ο νεαρός άνδρας έφτασε στην επιχείρηση και συνομίλησε με τον παππού και τη γιαγιά του οι οποίοι διαμένουν πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, ενώ ο άνδρας που φαίνεται να βρισκόταν στο κατάστημα για πάνω από μια ώρα κατέθεσε επίσης ότι το θύμα δεν φαινόταν να είναι σε κατάσταση θλίψης ή περίσκεψης. «Ακόμη και σ’ εκείνον φαίνεται μη εξηγήσιμο το γεγονός» σημείωσε ο συνήγορος της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η υπόθεση προς το παρόν βρίσκεται στη διαδικασία της προανάκρισης. Χθες κατέθεσαν στις Αρχές τα πρώτα δύο μέλη της οικογένειας του θύματος, ενώ καταθέσεις έχουν ληφθεί και από τους δύο ανθρώπους που βρίσκονταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων λίγο πριν από την τραγωδία. Το newsit.gr επικοινώνησε με την οικογένεια του θύματος, η οποία προς το παρόν δεν ήταν σε θέση να μιλήσει. Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου θα γίνουν γνωστά μετά τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων τα οποία αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές όχι σε λιγότερο από 15 ημέρες.

πηγή: newsit

www.ert.gr

Κατερίνα Πολύζου