Google Pixel 4: Δεν κατάφερε να πιάσει την κορυφή του DxOMark

Techblog.gr

Το DxOMark είναι γνωστό για τα review που κάνει στις κάμερες των smartphone και σήμερα παρουσίασε το review του για το νέο smartphone της Google, το Pixel 4 το οποίο συγκέντρωσε 112 πόντους με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να φτάσει τους 121 πόντους με τους οποίος βαθμολόγησε το DxOMark το Huawei Mate 30 Pro.

Πιο συγκεκριμένα, το DxOMark βαθμολόγησε το Pixel 4 στην φωτογραφία με 117 πόντους και στο βίντεο με 101 πόντους. Σύμφωνα με το DxOMark, σημαντικός παράγοντας για τον οποίο το Pixel 4 δεν μπορεί να φτάσει τα flagship smartphone άλλων εταιρειών είναι η απουσία της κάμερας με ultra wide φακό καθώς και της κάμερας Time of Flight (ToF).

Συνολικά, η Google με το Pixel 4 κατάφερε να μπει στην λίστα του DxOMark με τις 10 καλύτερες κάμερες των smartphone. Παρόλα αυτά, το Pixel 4 έρχεται πίσω από άλλα smartphone όπως το Note 10+ 5G, P30 Pro, S10 5G, OnePlus 7 Pro, Honor 20 Pro και S10+.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL ενσωματώνουν κάμερα διπλής διάταξης η οποία αποτελείται από έναν wide φακό των 12.2MP με f/1.7 και μία 16MP telephoto με 2x optical zoom.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης