Εκπαίδευση / Εισαγωγή στο Somatic Experiencing® στην Αθήνα

Έναρξη 29/11/2019
Το SOMATIC EXPERIENCING® είναι μια μέθοδος που βοηθάει να ξαναβρούμε την ισορροπία σωματικά και νοητικά, ξεκινώντας από το σώμα και το νευρικό σύστημα, ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τις φυσικές μας, ενστικτώδεις αντιδράσεις.
*Απαραίτητη προϋπόθεση για την τριετή εκπαίδευση Somatic Experiencing®*
Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εκτεθεί σε αγχωτικές καταστάσεις και τραυματικές εμπειρίες, σωματικά και ψυχολογικά. Αυτό όμως έχει σωματικές συνέπειες, όπως ένταση και πόνο, φόβο, κατάθλιψη, θυμό, αϋπνία, προβλήματα συγκέντρωσης και μνήμης.

Συχνά, προσπαθούμε να βρούμε νοητικούς τρόπους για να επιτύχουμε μια ισορροπία, χωρίς όμως να λαμβάνουμε υπόψη μας το σώμα και τα συμπτώματα του.

Σκοπός:
Η προσέγγιση της SE™ προσφέρει εργαλεία και μεθόδους για την επαναφορά της ισορροπίας του νευρικού συστήματος και την έμφυτη ικανότητα για αυτορρύθμιση. Αυτό συμβάλει στην ενεργοποίηση της εγγενούς διαδικασίας απαλοιφής του ψυχολογικού τραύματος που αλλιώς θα εκδηλωνόταν με ψυχοσωματικά συμπτώματα.

Απευθύνεται σε:
Μία βιωματική εμπειρία για ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, γιατρούς, δασκάλους, μαμές, δασκάλους γιόγκα, κρανιοϊερείς θεραπευτές, καλλιτέχνες.

Μία ευκαιρία να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε
την πολυποίκιλη εφαρμογή του SE™.
Στοιχεία Σεμιναρίου

Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Airotel Στράτος Βασιλικός
(Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα 115 27)

Εκπαιδεύτρια:

Rachporn Sangkasaad, SEP

Ημερομηνίες Σεμιναρίου:
Παρασκευή 29/11/2019, ώρες 14:00 – 18:00
Σάββατο 30/11/2019, ώρες 10:00 -17:00
Κυριακή 1/12/2019, ώρες 10:00 -16:00

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση