Αργύρης Πεδουλάκης: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε τα μέσα ενημέρωσης»

Ομάδα που «χτίζεται» για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον χαρακτήρισε την Αρμάνι Μιλάνο, αυριανή (17/10) αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην 3η αγωνιστική της Euroleague, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην «αυτοκτονία» της ομάδας του στην έδρα της Βιλερμπάν τονίζοντας πως «το ματς αυτό τελείωσε, έκλεισε το κεφάλαιο οριστικά», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κριτική που του ασκήθηκε μετά την ήττα των «πρασίνων» στη Γαλλία, τονίζοντας ότι «δεν με απασχολεί τι λένε και τι γράφουν».

«Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός μέσων ενημέρωσης, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν» υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τον αγώνα με την γαλλική ομάδα:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Αναλύσαμε τα λά θη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά. Έχουμε εστιάσει στα θέματά μας, τα δουλεύουμε καθημερινά.

«Κλειδί» στην Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις, που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω μίας ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ. Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος».

Για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του επισήμανε: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησαν οι Γουέσλι Τζόνσον και Ντίνος Μήτογλου. Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε: «Θα πρέπει να δυσκολέψουμε τη… ζωή των πλέι μέικερ της ιταλικής ομάδας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενέργεια και εκτός έδρας, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να διεκδικούμε τα ριμπάουντ».

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ υποστήριξε: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είναι ένα πολύ δυνατό ματς για την οκτάδα. Οι δύο ομάδες είναι πεινασμένες. Πιστεύω πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι τιμή μας που θα τον αντιμετωπίσουμε τον Σκόλα.»

*Απών από το ματς με την Αρμάνι θα είναι ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ίωσης και δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση