Την τιμωρία της Τουρκίας ζητά η Γαλλία για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των παικτών

Την τιμωρία της Τουρκίας, για το χαιρετισμό των παικτών της Εθνικής ομάδας μετά το γκολ της ισοφάρισης στο ματς των προκριματικών με την Γαλλία (14/10), ζήτησε η υπουργός αθλητισμού της χώρας, Ροξάν Μαρασινεάνου από την UEFA.

Η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού ζήτησε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία την παραδειγματική τιμωρία των Τούρκων για το στρατιωτικό χαιρετισμό των διεθνών, αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης.

Η Τουρκία βρίσκεται στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού κόσμου, καθώς είχε προηγηθεί και η επιστολή του Ιταλού ομολόγου της Ροξάν Μαρασινεάνου, που είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, την αλλαγή έδρας του τελικού του Champions League, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην Κωνσταντινούπολη τον Μάιο του 2020.

«Οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές δεν σεβάστηκαν τις προσπάθειες της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο στρατιωτικός χαιρετισμός είναι αντίθετος με τον αθλητισμό. Απαιτώ από την UEFA την άμεση τιμωρία της Τουρκίας» ήταν το σχόλιο της υπουργού αθλητισμού της Γαλλίας στο διαδίκτυο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση