Ο Παναθηναϊκός χωρίς αντίπαλο | Νίκησε και τον Προμηθέα

Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό, μετά την ΑΕΚ, το κατάλαβε απόψε και ο έτερος υποψήφιος για μια θέση στο φετινό τελικό, Προμηθέας Πατρών.

Οι «πράσινοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους περυσινούς αντιπάλους τους στη μάχη για τον τίτλο, τους οποίους συνέτριψαν με 99-68 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε το «3Χ3» και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, μαζί με Περιστέρι και Ήφαιστο Λήμνου. Το αχαϊκό συγκρότημα, από την πλευρά του, γνώρισε την πρώτη ήττα στη διοργάνωση.

Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν οι γηπεδούχοι ανέβασαν θεαματικά την απόδοσή τους και με επιμέρους σκορ 26-8 έστειλαν τη διαφορά των 7 πόντων, με την οποία είχαν προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο, στο +25 (50-25).

Για τους νικητές εξαιρετικός ήταν ο Μήτογλου, που άγγιξε το double double με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. O Τόμας πέτυχε επίσης 15 πόντους, ενώ από 11 πρόσθεσαν οι Φριντέτ και Παπαγιάννης.

Ο Καλάθης περιορίστηκε στα οργανωτικά καθήκοντά του, μοιράζοντας 11 ασίστ, ενώ επίσης διψήφιοι ήταν και οι Ουάιλι (12π.), Παππάς (10π.). Να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής πήρε για το «τριφύλλι» ο 21χρονος πόιντ γκαρντ, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος σημείωσε 6 πόντους.

Για την ομάδα του Μάκη Γιατρά υπέρτεροι αναδείχθηκαν οι Φίλερ με 15 πόντους, Κατσίβελης με 13 και Έλις με 10 πόντους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση