Huawei Nova 5T: Έρχεται στην Ευρώπη με Google Apps και τιμή 430 ευρώ

Techblog.gr

Huawei Nova 5T in Europe with Google Apps

Τον προηγούμενο μήνα η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε το Huawei Nova 5T στην Ασία. Τώρα σύμφωνα με νέες αναφορές το smartphone θα έρθει στην Ευρώπη, ξεκινώντας από τη Γερμανία.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το Nova 5T θα διαθέτει Google Apps & Services. Αυτό είναι δυνατό διότι η Google είχε δώσει πιστοποίηση στη συσκευή πριν τα Huawei Mate 30 και πριν τον αποκλεισμό της κατασκευάστριας από τις ΗΠΑ.

Huawei Nova 5T in Europe with Google Apps

Το Huawei Nova 5T έχει 6,26 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση 2.340×1.080 pixels και punch-hole, το οποίο στεγάζει την 32MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Kirin 980, τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Στον τομέα των καμερών, το Nova 5T έχει τέσσερις πίσω κάμερες. Η κύρια κάμερα είναι στα 48MP, η δευτερεύουσα είναι ευρυγώνια στα 16MP, και υπάρχουν δύο αισθητήρες στα 2MP, ένας macro και ένας depth.

Κατά τα άλλα, το Huawei Nova 5T έχει Bluetooth 5.0, NFC και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί απενεργοποίησης, ενώ δεν διαθέτει κλασική θύρα ακουστικών ή δέκτη ραδιοφώνου.

Όπως αναφέραμε το Nova 5T θα έχει τα Google Apps & Services και θα τρέχει EMUI 9.1 βασισμένο στο Android 9 Pie. Η μπαταρία του smartphone έχει χωρητικότητα 3.750mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 22,5W.

Τέλος, το Huawei Nova 5T θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε τρία χρώματα Midsummer Violet, Bright Black και Suyin Blue, και η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί στα 430€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος