Motorola One: Θα έχει pop-up selfie 32MP, Snapdragon 675 και LED ring light

Techblog.gr

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν φήμες οι οποίες ήθελαν τη Motorola να ετοιμάζει ένα smartphone με pop-up κάμερα. Τότε δεν ήταν γνωστό το όνομα της συσκευής όμως μερικοί έλεγαν ότι θα ονομάζεται Moto Z4 Force. Τώρα, ένα νεότερο leak αποκάλυψε πλήρως τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του Motorola One, όπως θα ονομάζεται το smartphone.

Το Motorola One θα είναι ένα mid-range smartphone με 6,39 ιντσών full screen IPS LCD οθόνη, ελάχιστα bezels, μικρό chin και ανάλυση 2.340×1.080 pixels.

Όπως ανέφερε και το παλαιότερο leak, το Moto One θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με pop-up selfie κάμερα. Ο αισθητήρας της κάμερας θα είναι 32MP.

Στο εσωτερικό του Motorola One θα βρούμε τον Snapdragon 675 με την Adreno 612, τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 128GB επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης.

Στην πίσω πλευρά, το smartphone θα έχει τρεις κάμερες με κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων γύρω από τον οποίο υπάρχει ένα LED ring. Οι πίσω κάμερες αποτελούνται από την κύρια στα 64MP, την δευτερεύουσα σα 8MP και έναν αισθητήρα βάθους.

Κατά τα άλλα, το Motorola One έχει NFC, FM Radio, θύρα ακουστικών, 3.600mAh μπαταρία με γρήγορη φόρτιση στα 15W και τρέχει Android 9. Το leak ισχυρίζεται ότι το λογισμικό έχει αναβαθμιστεί ήδη σε Android 10.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος