«Σουβλάκι Πάρτι» από το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, για να “τρέξουν οι τροχοί”

«Σουβλάκι Πάρτι» από το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, για να “τρέξουν οι τροχοί”

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στήνονται ψησταριές στην Πλατεία Βουνακίου για το «Σουβλάκι Πάρτι», που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, την Παρασκευή 11 Οκτώβρη και ώρα 7.00 το απόγευμα.
Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες στο Φαφαλίειο Στάδιο και στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, για τις προπονήσεις τους.
Αφού μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια δεν έχει υπάρξει χρηματοδότηση από την Πολιτεία για την αγορά χωρίς την ανάγκη παρόμοιων εκδηλώσεων.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί:
Σταμάτης και Απόστολος Πούπαλος, Σοφία Χατζαθανάση, Γιώργος Βενέτης, Χρήστος Τσιαδής και οι Μάκης Γεωργακάκης, Μάριος Νεαμονιτάκης και Γιάννης Σορανίδης.
Θα χορέψουν τα νεανικά τμήματα του ΦΑΡΟΥ, της ΠΕΚΕΒ, του “Γεώργιου Βούρου”, ο πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Γ. Θεοτοκάς”, ο ΜΕΟΘ, ο Σύλλογος του Νεχωριού “Άγιος Μηνάς”, ο Λαογραφικός Όμιλος “Λ. Αλλάτιος”, οι “Χίοι εν Χορώ”, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου, του Ειδικού Γυμνασίου Χίου και το χορευτικό τμήμα των ΙΩΝΩΝ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Για “να τρέξουν οι τροχοί” έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όσους και όσες επιθυμούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή:
GR 8601104900000049048021288

The post «Σουβλάκι Πάρτι» από το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, για να “τρέξουν οι τροχοί” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb