Realme X2 Pro: Με Dual Stereo Speakers, Dolby Atmos και 50W SuperVOOC

Techblog.gr

Realme X2 Pro Official Specs

Η Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της πραγματικό flagship killer και μάλιστα θα το διαθέσει και στις αγορές της Ευρώπης. Για την προώθηση του Realme X2 Pro η εταιρεία χρησιμοποιεί μία ιδιαίτερη τακτική. Αρχικά, αποκάλυπτε ένα νέο χαρακτηριστικό κάθε μέρα και τώρα συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με πληροφορίες στο Twitter.

Μέσω της ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, μάθαμε ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, θα υποστηρίζει την πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, και θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ.

Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Realme X2 Pro θα διαθέτει Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio. Τα Reamle X, XT και X2 διαθέτουν Dolby Atmos αλλά ενεργοποιείται μόνο όταν κάποιος συνδέσει τα ακουστικά του στο smartphone. Με το νέο flagship της εταιρείας θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή ενισχυμένου ήχου και μέσω των ηχείων.

Επιπλέον, η κατασκευάστρια είχε αναφέρει ότι το X2 Pro θα υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση 65W SuperVOOC 2.0. Ωστόσο, σε νεότερο tweet επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα έχει 50W SuperVOOC Flash Charge και θα φορτίζει πλήρως σε 35 λεπτά.

Αναμένουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Επίσης, περιμένουμε ότι το Realme X2 Pro θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος