Οργισμένη η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη: Δεν θα αφήσω κανέναν σε χλωρό κλαρί

«Να βγει η αλήθεια στο φως. Τρομερό ισχυρό σοκ, είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Είναι αδιανόητο, νομίζω ότι συμβαίνει σε άλλον άνθρωπο και όχι σε εμένα» τονίζει η σύζυγος του δικηγόρου, ο οποίος προφυλακίστηκε κατηγορούμενος ότι ασελγούσε επί 3 χρόνια σε ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών.

«Υπάρχουν στιγμές που χάνομαι. Αν βγει και είναι όλα καλά, δε θα αφήσω σε χλωρό κλαρί κανέναν. Θα βγάλω τα πάντα για την οικογένεια της κυρίας αυτής» δήλωσε στο δελτίο του STAR.

Όπως λέει, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να επισκεφθεί τη μητέρα του κοριτσιού. «Βρε παιδιά τι είναι αυτά που κάνετε;» τους είπε, ενώ φέρονται να της απάντησαν «σε περιμέναμε ότι θα έρθεις μία μέρα».

Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του δικηγόρου, ρώτησε το κοριτσάκι αν είναι δυνατόν ο άνδρας της να της έκανε τέτοια πράγματα.

«Το κοριτσάκι γυρνάει και λέει στη μαμά του «πες εσύ». Η μαμά γυρνάει στο κοριτσάκι και λέει «πες εσύ παιδί μου». Αυτό έγινε 2-3 φορές. Στο τέλος η μάνα λέει «γιατί δε λες τι έγινε πάνω στο σκάφος»; Και άρχισε το κοριτσάκι να λέει για το σκάφος» αναφέρει.

Σχόλια

No tags for this post.

Αφήστε μια απάντηση