Όλα τα Xiaomi Redmi K20 θα λάβουν αναβάθμιση το MIUI 11

Techblog.gr

Τον ερχομό του MIUI 11 στα Redmi K20, K20 Pro και K20 Pro Exclusive Edition ανακοίνωσε ο Lu Weibing, General Manager της Redmi, θυγατρικής εταιρείας της Xiaomi. Η πληροφορία αποκαλύφθηκε στο κινεζικό Weibo Community με δημοσίευση του ίδιου του Lu ο οποίος ανακοίνωσε τον ερχομό του MIUI 11 OS σε όλα K20 smartphone.

Βέβαια η K20 Pro Exclusive Edition δεν θα ενσωματώνει την νέα έκδοση του λειτουργικού αλλά θα έρθει αργότερα στο smartphone με update. Το MIUI 11 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στα smartphone της Xiaomi και της Redmi τους επόμενους μήνες όπως το Children’s Space και το Earthquake Warning.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Redmi K20 Pro Exclusive Edition παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Snapdragon 855+, 12GB μνήμη RAM και 27W ταχυφορτιστή. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Carbon Black, Flame Red, Glacier Blue και Water Honey τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του όμως παραμένουν ίδια σε σχέση με το απλό K20.

Για τα smartphone τα οποία θα λάβουν το MIUI 11 αναμένεται να μάθουμε αύριο στο event το οποίο θα αποκαλυφθούν τα Mi 9 Pro 5G και Mi Mix 5G.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης