Ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στο ΑΤ Ζωγράφου

Με ανακοίνωση σε γνωστό ιστότοπο των αναρχικών μία νέα ομάδα ονόματι «Αναρχικές Συμμορίες Μητροπολιτικής Ταραχής» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου το βράδυ του Σαββάτου.

«Οφείλουμε να δώσουμε ηχηρό και αιχμηρό παρόν στις μάχες που έπονται» αναφέρει η αναρχική ομάδα στον ιστότοπο Indymedia.

«Κινούμενοι δείκτες ρολογιών διαβαίνουνε σκυφτοί τις γκρίζες μητροπόλεις. Από τάφο σε τάφο. Από κελί σε κελί. Από ιδιώτευση σε ιδιώτευση. Από πόρτα σε πόρτα. Πόρτες σκυφτές κι αυτές, χαμηλωμένες, καταδικασμένες να καταρρέουν αν στην ώρα τους δε δουν τους δείκτες να περνάνε. Κι ο χρόνος να καταπίνει τους δείκτες, σαν οι αριθμοί που δείχναν να ήταν κάτι το ασήμαντο και συμβατικό, σαν σημασία από πάντα νά ‘χε απλώς το να διαβαίνουνε σκυφτοί. Κάποιοι δείκτες σπάσανε, και γι’ αυτούς τους δείκτες κάθε ήσυχη μέρα είναι κι ένας ακόμη θάνατος μιας τους πτυχής. Γι’ αυτό και παίρνουν τα κορμιά τους παρέα και τριγυρνάνε στα στενά που τους πνίγουν από παιδιά. Ο εχθρός είναι εκεί, σε φρούρια που διασφαλίζουν την κυρίαρχη τάξη και ομαλότητα. Ένα απ’ αυτά τα φρούρια, το Α.Τ. Ζωγράφου, επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε και να του επιτεθούμε εμπρηστικά τα ξημερώματα εκείνης της 14ης Σεπτέμβρη. Κεφάλαιο και κράτος έχουνε συνέχεια» αναφέρεται στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης, μεταξύ άλλων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση