Samsung Galaxy Fold: Επίσημο βίντεο συμβουλεύει να του φερόμαστε με το γάντι

Techblog.gr

Πριν από αρκετούς μήνες η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ακύρωσε την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold. Έπειτα από μία σειρά αναβολών η εταιρεία κατάφερε να διορθώσει όλα τα προβλήματα και το foldable smartphone έγινε διαθέσιμο στην αγορά.

Μπορεί το Samsung Galaxy Fold να μην είναι η πρώτη foldable συσκευή που έγινε κυκλοφόρησε, αλλά είναι αυτή στην οποία έχουμε όλοι στραμμένα τα μάτια μας.

Samung Galaxy Fold Care

Αν και η Samsung ισχυρίζεται ότι έλυσε όλα τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στην οθόνη, τώρα δημοσίευσε ένα βίντεο για να μας ενημερώσει πως πρέπει να φροντίζουμε το Samsung Galaxy Fold.

Στην εποχή που τα smartphones γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά χάρη στην προστασία Gorilla Glass στις οθόνες, στα μεταλλικά σώματα και άλλα, το βίντεο της Samsung και οι οδηγίες που δίνει η εταιρεία φαντάζουν υπερβολικές.

Samung Galaxy Fold Care

Αρχικά, το βίντεο ξεκινάει ενημερώνοντας μας ότι η οθόνη του Galaxy Fold έχει ενσωματωμένο προστατευτικό και η εταιρεία σημειώνει ότι δεν χρειάζεται να βάλουμε κάποια άλλη μεμβράνη.

Ενδιαφέρον είναι ότι το βίντεο δεν τονίζει να μην αφαιρέσουμε την ενσωματωμένη προστατευτική μεμβράνη, κάτι που εξαρχής είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Samung Galaxy Fold Care

Στη συνέχεια, η εταιρεία αναφέρει ότι πρέπει το άγγιγμα στην οθόνη του Samsung Galaxy Fold να είναι ανάλαφρο και δεν πρέπει να ασκούμε μεγάλη πίεση.

Ένα ακόμη πρόβλημα που είχαν τα αρχικά preview units του Galaxy Fold ήταν ότι σκόνη ή/και θραύσματα έμπαιναν κάτω από την οθόνη και συγκεκριμένα στο μεντεσέ.

Samung Galaxy Fold Care

Για μία ακόμη φορά η Samsung είπε ότι έλυσε το πρόβλημα αυτό, ωστόσο, μέσω του βίντεο η εταιρεία τονίζει ότι πρέπει να κρατάμε το νερό και τη σκόνη μακριά από το smartphone.

Τέλος, η Samsung αναφέρετε στους ενσωματωμένους μαγνήτες που έχει το Galaxy Fold για να παραμένει κλειστό. Η εταιρεία λέει ότι όσοι κάτοχοι διαθέτουν κάποια εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή πρέπει να συμβουλευτούν πρώτα τον γιατρό τους. Επίσης, προειδοποιεί να μην κρατάμε τη συσκευή μαζί με άλλα μαγνητικά αντικείμενα στη τσέπη μας.

Samung Galaxy Fold Care

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος