Πανσερραϊκός: Νέα μεταγραφή… Σούπερ Λιγκ με Άγγελο Πινιώτη

Πανσερραϊκός: Νέα μεταγραφή… Σούπερ Λιγκ με Άγγελο Πινιώτη

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι ο 23χρονος διεθνής μέσος Άγγελος Πινιώτης.

Ακόμα μια ποιοτική μεταγραφή για τα «λιοντάρια» που έβαλαν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις Σούπερ Λιγκ (δέκα συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της χώρας με τον Πανιώνιο με προπονητές τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Μιχάλη Γρηγορίου), από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Διαγόρα (φόρεσε τη φανέλα του τον Ιανουάριο του 2019 και κέρδισε θέση βασικού), ήταν από τους μεταγραφικούς στόχους της Λαμίας στη Σούπερ Λιγκ (αν και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής) ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Ο Άγγελος Πινιώτης έχει σκοράρει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τη φανέλα του Πανιωνίου κόντρα στη νέα του ομάδα.

Γκολ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Άγγελος Πινιώτης έχει πετύχει το ένα από τα δύο γκολ της καριέρας του σε επίσημα παιχνίδια κόντρα στην νέα του ομάδα, τον Πανσερραϊκό. Ο διεθνής μέσος αν και αγωνίστηκε 12 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου στις 15.12.2016 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Πανιωνίου σκόραρε στο 81ο με κεφαλιά με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κερδίζει με σκορ 0-3.

Ο Άγγελος Πινιώτης στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Πανιωνίος: 1-0 στις 18.02.2018

Η… 13η μεταγραφή

Ο Άγγελος Πινιώτης είναι η 13η μεταγραφή του Πανσερραϊκού μετά τους Τεντζέρη, Ψάλτη, Κασμερίδη, Γιανναράκη, Πεκρή, Τριανταφύλλου Κώστα, Ζωγραφάκη, Ζέρη, Καλί, Πτηνόπουλο, Φαμπρίτσιο Κόντσι και Γεωργιάδη. Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε τα έξι νέα ταλαντούχα παιδιά Σοφιανό, Τριανταφύλλου Αθ., Φάκη, Πούλιο, Μασκανάκη και Κιουσεκτσίδη ενώ οι μεταγραφές ίσως να έχουν και συνέχεια.

Ο Άγγελος Πηνιώτης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στις 14.04.2018 με αντίπαλο τον Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Ενίσχυση με Άγγελο Πινιώτη στα χαφ για τον Πανσερραϊκό μας!

Ο Άγγελος Πινιώτης, δυναμώνει την ομάδα μας!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Πινιώτη. Ευχόμαστε στον δυναμικό χαφ, με παραστάσεις από την Superleague να κάνει την διαφορά στην ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Άγγελος Πινιώτης, είναι γεννημένος στις 22/4/1996, στην Λαμία και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως αμυντικό και κεντρικό χαφ.  Οι ακαδημίες του Πανιωνίου ήταν το ξεκίνημα της καριέρας του και στην πρώτη ομάδα της Νέας Σμύρνης, σημείωσε συμμετοχές στην Superleague. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της Καλλιθέας και της Λαμίας, ενώ τελευταίος του σταθμός, ήταν ο Διαγόρας Ρόδου, όπου και ανέβηκε στην Football League».

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης