«Κυνήγι θησαυρού» στην περιοχή του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου- Αώου της UNESCO

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, η <<ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ>> και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, διοργανώνουν για πρώτη φορά «Κυνήγι θησαυρού» στην περιοχή του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου- Αώου της UNESCO, με στόχο την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.

Με στόχο την γνωριμία της περιοχής στο σύνολό της, ως αφετηρία του παιχνιδιού έχει επιλεγεί το χωριό Κήποι (Κεντρική Πλατεία) και ως τόπος τερματισμού η πόλη της Κόνιτσας και συγκεκριμένα ο χώρος του Μουσείου Οίνου & Αμπέλου της Ηπείρου.

Στο παιχνίδι προβλέπεται η συμμετοχή ομάδων είτε από τα Ιωάννινα είτε από τις περιοχές του Ζαγορίου και της Κόνιτσας, οι οποίες αφού προμηθευτούν τον απαραίτητο χάρτη και οδηγίες , θα περιηγηθούν στα διάφορα σημεία του Γεωπάρκου, καθοδηγούμενες από γρίφους, η επίλυση των οποίων θα τις οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη, αλλά και στην απόκτηση του θησαυρού του κυνηγιού.

(Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες διεξαγωγής του παιχνιδιού και εγγραφή πιθανών ομάδων που θα δημιουργηθούν, αναφέρονται στο:https://Greece-albania.eu/events/day-2019-treasure-hunt-zagori).
Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους οχήματα, ελάχιστος αριθμός μελών κάθε ομάδας είναι 2 άτομα κ ο αρχηγός κάθε ομάδας πρέπει να είναι άνω των 20 ετών. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σακίδιο, σημειωματάριο, στυλό, χάρτης καθώς και φαγητό και νερό.

Περισσότερες πληροφορίες στο
https://greece-albania.eu/wp-content/uploads/2019/07/Treasure-Hunt-rules-GR_v2.pdf

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2655360319

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση