Xiaomi Mi TV 8K: Έρχεται 24 Σεπτεμβρίου με μηδενικά bezels

Techblog.gr

Xiaomi Mi TV 8K

Αναμένουμε τη Xiaomi να ανακοινώσει τη νέα Mi TV στις 24 Σεπτεμβρίου μαζί με αρκετά άλλα προϊόντα όπως το Xiaomi Mi MIX 4 5G και το Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Η Xiaomi Mi TV δεν είναι μία απλή συμβατική τηλεόραση αλλά είναι η πρώτη 8K τηλεόραση της εταιρείας.

Σήμερα, στα κοινωνικά της δίκτυα η Xiaomi δημοσίευσε ένα teaser και μερικές διαφημιστές φωτογραφίες για να δώσει στο κοινό μία γεύση του τι να περιμένει. Σύμφωνα με το teaser, η Mi TV θα χρησιμοποιεί ανοδιωμένο αλουμίνιο στις λεπτές άκρες, στα πλαίσια και τη βάση.

Xiaomi Mi TV 8K

Στην πίσω όψη φαίνεται ότι η Mi TV θα έχει υλικό από ανθρακονήματα, στη δεξιά γωνία υπάρχει χαραγμένο το μήνυμα “Designed by Xiaomi” και συνολικά φαίνεται λες και η οθόνη δεν έχει καθόλου bezels.

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι η Mi TV θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη 44, 55 και 65 ίντσες, ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν και τα τρία μοντέλα θα έχουν 8K οθόνες.

Xiaomi Mi TV 8K

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη, το software, το hardware και την τιμή της Xiaomi Mi TV. Ωστόσο, η επίσημη παρουσίαση της θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Οπότε, υπομονή λίγες ημέρες ακόμη.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος