iPhone 11 Pro 256GB: Η πιο δημοφιλής έκδοση στην Αμερική

Techblog.gr

Η Apple αποκάλυψε τα τρία iPhone 11 πριν 10 περίπου ημέρες και τώρα σύμφωνα με αναλυτές το iPhone 11 Pro των 256GB είναι το δημοφιλέστερο smartphone της σειράς στην Αμερική. Τις προηγούμενες ημέρες ο Ming-Chi Kuo έκανε τις πρώτες προβλέψεις και υπολογίζει ότι η Apple θα αποστείλει φέτος 70-75 εκατομμύρια smartphone.

Ο αναλυτής Daniel της Wedbush θεωρεί επίσης ότι η ζήτηση για τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max θα αυξηθεί. Πιο συγκεκριμένα οι Αμερικανοί αγοραστές φαίνεται πως προτιμούν την iPhone 11 Pro 256GB έκδοση στα χρώματα Space Gray και Gold.

Η Apple έχει σταματήσει να αποκαλύπτει την πορεία των iPhone εδώ και μερικές γενιές. Αυτό ουσιαστικά αναγκάζει τους αναλυτές να προβλέπουν τις πωλήσεις μέσω της ζήτησης και της προσφοράς από τα καταστήματα. Επιπλέον, η αλυσίδα ανεφοδιασμού παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την πορεία των πωλήσεων.

Να αναφέρουμε ότι οι προ-παραγγελίες των τριών iPhone 11 ξεκινάνε την Παρασκευή με την κυκλοφορία τους να αναμένεται την επόμενη Παρασκευή στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εσείς ποιο iPhone 11 θα επιλέγατε; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης