Huawei Mate 30 RS Porsche Design: Αυτή είναι η συσκευασία retail

Techblog.gr

Η Huawei σήμερα θα αποκαλύψει στο Μόναχο στις 15:00 η ώρα τα νέα Mate 30 smartphone. Λίγες ώρες νωρίτερα, το πακέτο αγοράς της exclusive έκδοσης Huawei Mate 30 RS Porsche Design κυκλοφόρησε αποκαλύπτοντας όλα τα περιεχόμενα του.

Το smartphone έρχεται σε ένα premium Matte Black κουτί μέσα στο οποίο βρίσκεται το ίδιο το smartphone, μία κόκκινη θήκη, ο μετασχηματιστής ρεύματος, το καλώδιο μεταφοράς δεδομένων και ρεύματος, ακουστικά καθώς και ένας φορτιστής αυτοκινήτου. Όλα τα αξεσουάρ εκτός από το τηλέφωνο και την θήκη είναι σε μαύρο χρώμα. Η αγορά αναμένεται να γνωρίσει και ένα χρώμα μαύρο.

Η special έκδοση του Mate 30 παρουσιάστηκε σε renders τις προηγούμενες ημέρες αποκαλύπτοντας τον διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone. Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο αποτελείται από δέρμα στην πλάτη και ορθογώνιο πλαίσιο κάμερας σε όλο το μήκος του τηλεφώνου.

Το smartphone αναμένεται να έχει waterfall display γύρω στις 6.5 ίντσες με ανάλυση QuadHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Εσωτερικά θα υπάρχει ο Kirin 990, 8 ή 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Το RS Porsche Design όντας special edition θα μπορούσε να ενσωματώνει 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα τετραπλής διάταξης θα αποτελείται από δύο 40MP κάμερες και δύο 8MP με “Ultra High Defintion Night Mode” με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 8K.

Τέλος, το smartphone θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.500mAh με fast charing 40W και wireless charging 27W.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης