Στα περίπτερα της ΔΕΘ με τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κόκκαλης

Στα περίπτερα της ΔΕΘ με τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κόκκαλης

Τα περίπτερα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη.

Ιδιαίτερα στάθηκαν στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται πλέον – και στη χώρα μας – στον τομέα της βιομηχανικής κάνναβης, εκεί όπου η πρώην κυβέρνηση φέρει την υπογραφή της στην εκκίνηση ενός ιδιαίτερα δυναμικού κλάδου.
Ο κ.Κόκκαλης ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας, ότι ήδη έχουν γίνει στη Λάρισα δύο επενδύσεις για την φαρμακευτική κάνναβη, ενώ την περσινή καλλιεργητική περίοδο «μπήκαν» τα πρώτα 1.000 στρέμματα βιομηχανικής κάνναβης στο νομό Λάρισας, με το πεδίο για να ωφεληθούν πολλάπλασιοι αγρότες να είναι ιδιαίτερα ευρύ. Εξέφρασε, δε, την ελπίδα ότι η παρούσα ηγεσία του ΥΠΑΑΤ θα στηρίξει αυτόν τον πολλά υποσχόμενο τομέα.
Ο Βασίλης Κόκκαλης, σε ότι αφορά το κόμμα, είπε ότι θα δοθεί έμφαση στην αντιστοίχιση με την κοινωνία και στην συγκρότητηση ενός ευρύτερου προοδευτικού πόλου.
Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, επανέλαβε τα λόγια του Αλ.Τσίπρα για άσκηση εποικοδομητικής και μαχητικής αντιπολίτευσης.

www.ert.gr

Μάνια Γκουσιάρη