OnePlus 7T και 7T Pro: Αποκαλύφθηκαν τεχνικά χαρακτηριστικά και ημερομηνία παρουσίασης

Techblog.gr

Πριν λίγο διάστημα διέρρευσαν στοιχεία για τα επόμενα OnePlus 7T και 7T Pro τα οποία αποκάλυπταν τον σχεδιασμό των δύο smartphone καθώς και τα χαρακτηριστικά τους. Σήμερα, ο tipster Steve Hemmerstoffer, αποκάλυψε την πλήρη λίστα από τα χαρακτηριστικά των δύο smartphone και έδωσε πληροφορίες για την ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας.

OnePlus 7T Pro

Το OnePlus 7T Pro θα έχει 6.7 ιντσών Fluid AMOLED display με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, ανάλυση 3120 x 1440 pixels και θα υποστηρίζει HDR10+ περιεχόμενο. Όπως και στον προκάτοχο έτσι και σε αυτήν περίπτωση θα δούμε in-display fingerprint scanner.

Εσωτερικά θα δούμε την βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 855 που ακούει στο όνομα Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με την Adreno 640 GPU και τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα μάλλον σύμφωνα με τον Steve θα έχει τριπλή διάταξη όπως το OnePlus 7 Pro, θήκες όμως που κυκλοφόρησαν σήμερα αποκαλύπτουν κάμερα τετραπλής διάταξης. Πιο συγκεκριμένα το smartphone σύμφωνα με τις πληροφορίες του Steve θα έχει μία 48MP κάμερα με f/1.6 με OIS και EIS. Αυτή θα συνδυάζεται με μία 8MP telephoto με f/2.4 και 3x zoom και τέλος μία 16MP ultra wide με f/2.2. Ως front facing κάμερα θα τοποθετηθεί μία 16MP με f/2.0 που ίσως έχει pop-up μηχανισμό.

Η OnePlus εργάζεται μάλλον στην δημιουργία του Macro Mode, στην βελτίωση του Nightscape Mode και στην καταγραφή 960fps Slow-Motion  βίντεο στα 720p.

Τέλος, η μπαταρία του smartphone θα έχει χωρητικότητα 4.085mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30T η οποία θα είναι κατά 20% γρηγορότερη σε σχέση με την απλή Warp Charge 30. Το τηλέφωνο θα τρέχει το Oxygen OS βασισμένο στο Android 10.

OnePlus 7T

Όσον αφορά τώρα απλή έκδοση αυτή μάλλον θα έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη στις 6.5 ίντσες με ανάλυση 2400 x 1080 pixels, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και θα υποστηρίζει HDR10+.

Τα γρανάζια του smartphone θα γυρίσει το ίδιο SoC το οποίο θα συνδυάζεται με 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος θα ξεκινάει 128GB και θα φτάνει έως τα 256GB.

Όσον αφορά την κάμερα τριπλής διάταξης αναμένεται να τοποθετηθεί σε κυκλικό πλαίσιο. Θα αποτελείται από έναν 48MP wide με f/1.6 και Optical αλλά και Electrical Image Stabilization, η δεύτερη κάμερα θα είναι 8MP telephoto με f/2.4 στην περίπτωση αυτή όμως θα έχεις 2x zoom ενώ η τρίτη κάμερα θα είναι ultra wide στα 16MP με f/2.2. Η selfie κάμερα θα τοποθετηθεί στο waterdrop notch και θα είναι η ίδια με το 7T Pro.

Η μπαταρία του OnePlus 7T θα έχει χωρητικότητα 3.800mAh και θα υποστηρίζει Warp Charge 30T. Τέλος το smartphone θα τρέχει Oxygen OS βασισμένο στην τελευταία έκδοση του Android.

Ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας

Τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro θα αποκαλυφθούν στις 10 Οκτωβρίου με τις προ-παραγγελίες να ανοίγουν την ίδια ακριβώς ημέρα ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης