Xiaomi Redmi 8A: Θα έχει μονή πίσω κάμερα, notch και μέτριο chin

Techblog.gr

Xiaomi Redmi 8A TENAA

Το Xiaomi Redmi 8A είναι ένα επερχόμενο entry-level smartphone που αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Redmi 8. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει διάφορα leaks για τις συσκευές, αλλά σήμερα εμφανίστηκαν στην TENAA μία σειρά από φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του Redmi 8A.

Όπως και οι προκάτοχοι του, Redmi 5A, 6Α και 7A, έτσι και το Xiaomi Redmi 8A θα διαθέτει μόνο μία πίσω κάμερα. Στην πραγματικότητα, η πλάτη της συσκευής επανασχεδιάστηκε και πλέον το module της κάμερας είναι στο κέντρο του smartphone. Ακριβώς από κάτω υπάρχει το LED flash και το λογότυπο της εταιρείας.

Γενικά ο σχεδιασμός της πλάτης του Xiaomi Redmi 8A είναι απλώς και ενδιαφέρον. Όπως βλέπουμε η συσκευή δεν έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, και με δεδομένο ότι μιλάμε για ένα entry-level smartphone αποκλείεται να διαθέτει in-display fingerprint scanner.

Περνώντας στη μπροστά μεριά, το Redmi 8A έχει τη selfie κάμερα τοποθετημένη στο κέντρο, κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο notch. Το chin δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ειδικά κρίνοντας από τη θέση του λογότυπου της εταιρείας. Στα πλευρικά του υπάρχει η θύρα για την κάρτα SIM και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα και ότι έχει αναφερθεί βασίζεται σε φήμες. Ωστόσο, η TENAA αποκάλυψε ότι αριθμός μοντέλου του Xiaomi Redmi 8A είναι M1908C3KE και περιμένουμε σύντομα να προσθέσει και τα specs.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος