Θήκες SPECK: Προστασία και στυλ για το αγαπημένο σας smartphone

Techblog.gr

Αγόρασες νέο smartphone και δεν ξέρεις από ποια εταιρεία και τι θήκη να πάρεις; Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές από τις επιλογές που προσφέρει η SPECK η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αξεσουάρ για smartphone. Η SPECK έχει θήκες όλων των ειδών από grip cases μέχρι αθλητικές και clear η οποίες θα αναδείξουν την πλάτη του smartphone σας και πάνω από όλα, θα το κρατήσουν ασφαλές ακόμα και από τις πτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα στην αγορά η SPECK έχει φέρει τις θήκες Presidio Grip + Glitter, Grip, Sport, Clear + Glitter, Stay Clear, Clear Neon, Pro και τέλος Wallet.

Presidio Grip + Glitter

Οι θήκες αυτές προσδίδουν καλύτερο κράτημα των smartphone τα οποία γλιστράνε ολοένα και περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια. Θα προστατέψουν το τηλέφωνο σας από πτώσεις τεσσάρων μέτρων και τα glitter στην πλάτη θα δώσουν μία πιο όμορφη εικόνα στο τηλέφωνο σας.

Presidio Grip

Οι θήκες της σειράς Presidio Grip απευθύνονται σε όσους θέλουν εξαιρετική προστασία σε συνδυασμό με πιο απλή εμφάνιση και ταυτόχρονα καλύτερο κράτημα. Οι θήκες θα προστατέψουν το τηλέφωνο από πτώσεις έως τέσσερα μέτρα οι οποίες θα προκαλέσουν γρατσουνιές και φθορές. Όσον αφορά την εμφάνιση η SPECK προσφέρει μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων ώστε να βρείτε την κατάλληλη θήκη που θα ταιριάζει στα γούστα σας.

Presidio Sport

Η Sport κατηγορία απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι θήκες προσφέρουν προστασία από πτώσεις μέχρι 4.5 μέτρα και έχουν αντιμικροβιακή προστασία.

Presidio Clear + Glitter, Stay Clear και Clear Neon

Η Clear σειρά όπως προδίδει και το όνομα της αποτελείται από διαφανές υλικό το οποίο προσδίσει προστασία από πτώσεις έως τέσσερα μέτρα. Οι θήκες αυτές κυκλοφορύν σε τρεις εκδόσεις με ή χωρίς Glitter και σε Neon οι οποίες θα δώσουν μία πιο λαμπερή όψη στο smartphone σας.

Presidio Pro

Αυτές οι θήκες έχουν ένα πιο μίνιμαλ σχεδιασμό. Είναι απλές και κυκλοφορούν σε μαύρο, σκούρο μπλε και κόκκινο χρώμα. Προσδίδουν προστασία από πτώσεις έως 4 μέτρα και έχουν soft-touch matte φινίρισμα.

Presidio Wallet

Τέλος, έχουμε τις Wallet θήκες οι οποίες προσφέρουν εξαιρετική προστασία από πτώσεις έως 4 μέτρα. Εκτός από προστασία του smartphone αυτή η κατηγορία προσφέρει και χώρο για την τοποθέτηση μέχρι τρεις κάρτες.

Διαθεσιμότητα

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να την προμηθεύει από το online κατάστημα της εταιρείες, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης