Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση αποδέχεται ελεγχόμενη άσκηση οικονομικής πολιτικής (video)

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση αποδέχεται ελεγχόμενη άσκηση οικονομικής πολιτικής (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στη ΔΕΘ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντιπούλου, όπου χαρακτήρισε καταστροφική τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση κρατάει την Ελλάδα δεμένη στην μέγγενη του χρέους και των μνημονίων.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε ότι κύριος στόχος του κόμματος της είναι η απελευθέρωση της χώρας από το καθεστώς των μνημονίων καθώς και ότι το κόμμα της είναι στην αρχή και προχωρά χωρίς εξαρτήσεις.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η Πλεύση Ελευθερίας έχει χρέος να εκπροσωπήσει όχι μόνο τους 90.000 ψηφοφόρους που την ψήφισαν, αλλά και όλους όσους συνειδητά απείχαν από την εκλογική διαδικασία. Έχουμε, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου καθαρή φωνή και είμαστε η μόνη πραγματική αντιπολίτευση.

Ζήτησε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και κατηγόρησε για κυβίστηση την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι τα μακεδονικά προϊόντα είναι απροστάτευτα.

Χαρακτήρισε καταστροφική τη διακυβέρνηση Τσίπρα και κατηγόρησε τη νυν κυβέρνηση ότι αποδέχεται ελεγχόμενη και επιτηρούμενη οικονομική πολιτική. Η λογική, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, του να πείσουμε τους εταίρους για την αξιοπιστία μας, οδηγεί στην οικονομική υποτέλεια της χώρας.

«Προηγούνται οι πραγματικές ανάγκες της χώρας και των πολιτών από την αποπληρωμή του χρέους», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Η-Β Παπαϊωάννου