iPhone 11: Επίσημα με 6.1 ιντσών LCD panel και διπλή κάμερα

Techblog.gr

Η Apple μαζί με τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max αποκάλυψε και το φθηνότερο που διαδέχεται το iPhone XR, το smartphone που αναδείχτηκε το καλύτερο σε πωλήσεις iPhone στην αγορά.

Αυτό θα έχει 6.1 ιντσών οθόνη τύπου IPS LCD με ανάλυση 828 x 1792 pixels και 19.6 : 9 aspect ratio. Το smartphone της Apple έχει scratch-resistant glass και υποστηρίζει True-tone τεχνολογία και 120Hz touch-sensing.

Τα γρανάζια του iPhone 11 είναι το A13 Bionic όπως και τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα σε αυτήν την περίπτωση όμως η Apple τοποθέτησε 4GB μνήμη RAM αντί για 6. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο αυτός ξεκινάει από τα 64GB και φτάνει έως τα 512GB δεν μπορεί όμως να επεκταθεί.

Η κάμερα τοποθετήθηκε στο ίδιο τετράγωνο πλάσιο έχει όμως διπλή διάταξη και αποτελείται από μία 12MP wide και 12MP ultra wide. Η κάμερα έχει παρόμοιες δυνατότητες με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει HDR και μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 2160p έως 60fps και 1080p έχως 240fps.

Το smartphone αυτό εκτός από τον σχεδιασμό της κάμερας δανείζεται και τον σχεδιασμό του front panel. Αυτό σημαίνει ότι και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει το notch στο οποίο κρύβονται η κάμερα των 12MP, αισθητήρες και ηχείο.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.110mAh δεν υποστηρίζει όμως γρήγορη φόρτιση. Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν περισσότερα χρώματα τα οποία είναι Black, Red, Yellow, Blue, Coral και White.

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης