Redmi K20 Pro: Επιβίωσε σχεδόν χωρίς γρατζουνιά στα χέρια του JerryRig [βίντεο]

Techblog.gr

Ο δαίμονα της Xiaomi, το flagship killer 2.0 κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω για αρκετό καιρό. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που το Redmi K20 Pro έπεσε στα χέρια του JerryRigEverything, ο οποίος το υπέβαλε σε όλα τα γνωστά βασανιστήρια.

Redmi K20 Pro

Όπως πάντα, ο JerryRigEverything ξεκίνησε δοκιμάζοντας την αντοχή της οθόνης του Redmi K20 Pro στις γρατζουνιές. Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα και χάρη στο Gorilla Glass 5 η οθόνη άντεξε μέχρι το επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs.

Οι γρίλιες του ακουστικού είναι φτιαγμένες από μέταλλο, ενώ ο pop-up μηχανισμός της selfie είναι κατασκευασμένος από πλαστικό με εξαίρεση το προστατευτικό των φακών που είναι γυάλινο. Επίσης, τα πλευρικά του K20 Pro και τα κουμπιά του είναι από αλουμίνιο.

Redmi K20 Pro

Όσο κι αν προσπάθησε ο JerryRigEverything να δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά δεν τα κατάφερε. Το Redmi K20 Pro τα κατάφερε με μερικές γρατζουνιές και την πλάτη άθικτη χάρη στο Gorilla Glass 5 που την καλύπτει.

Επιπλέον, η οθόνη τα κατάφερε μία χαρά και στη δοκιμή με τη φωτιά. Αν και παρουσίασε μία μικρή διαφορά στα pixels, σχεδόν άμεσα επανήλθαν στην φυσιολογική τους κατάσταση.

Redmi K20 Pro

Ομοίως, ο in-display αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων παραμένει λειτουργικός ακόμη και μετά από αρκετή ζημιά στο γυαλί και οι φακοί της κάμερας δεν έπαθαν κάτι χάρη στο γυαλί που τις προστατεύει.

Φυσικά δεν γίνεται σε ένα βίντεο του JerryRigEverything να λείπει το bend test. Το Redmi K20 Pro κατάφερε να αντέξει την πίεση που άσκησε ο YouTuber και δεν φάνηκε η κατασκευή του να επηρεάζεται στο ελάχιστο.

Redmi K20 Pro

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος