Realme XT Pro: Θα έχει 90Hz και θα είναι φθηνότερο από το OnePlus 7 Pro

Techblog.gr

Realme XT 90Hz

Η Realme ετοιμάζεται να μπει στον τομέα των smartphones με τις 90Hz οθόνες και φαίνεται ότι θα το κάνει με το Realme XT Pro. Πρόκειται για ένα smartphone που φημολογείται εδώ και καιρό ότι είναι έτοιμο προς κυκλοφορία.

Ο Product Manager της εταιρείας, Wang Derek, επιβεβαίωσε στο Weibo ότι ετοιμάζουν ένα smartphone με οθόνη που θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε μόνο στην αποκάλυψη του ρυθμού ανανέωσης, αλλά ανέφερε πως το smartphone της Realme θα είναι φθηνότερο από το OnePlus 7.

Realme XT 90Hz

Αν αυτό το smartphone είναι το Realme XT Pro τότε μάλλον θα έχει τον Snapdragon 730G, μαζί με 8GB μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 επεκτάσιμο μέσω microSD αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η συσκευή θα έχει 4.000mAh μπαταρία με υποστήριξη 30W γρήγορη φόρτισης, NFC, και θα τρέχει ColorOS 6.0 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Όσον αφορά τις κάμερες, το Realme XT Pro θα έχει 32MP selfie και τετραπλή πίσω κάμερα. Στο πίσω module θα υπάρχει η 32MP κύρια, μία 8MP ultra-wide, ένας 2MP αισθητήρας βάθους, και μία 2MP macro.

Ίσως η Realme περίμενε να κυκλοφορήσουν αρκετές συσκευές με ρυθμός ανανέωσης 90Hz και έπειτα να παρουσιάσει τη δική της για να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση. Βέβαια, ο ισχυρισμός και μόνο ότι το Realme XT Pro θα είναι πιο φθηνό από το OnePlus 7, αρκεί να δημιουργήσει αρκετό hype.

Μέχρι τώρα οι συσκευές που κυκλοφορούν με ρυθμό ανανέωσης 90Hz είναι το OnePlus 7 Pro, το Nubia Red Magic 3 και το Nubia Red Magic 3S, ενώ περιμένουμε ότι τα Google Pixel 4/4XL και OnePlus 7T/7T Pro θα υποστηρίζουν και αυτά τον συγκεκριμένο ρυθμό ανανέωσης.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος